50 év – ennyi egy jó fa ablak minimális várható élettartama

Ablakfelújítás – 50 év – ennyi egy jó fa ablak minimális várható élettartama

Eleinte voltak a fa nyílászárók. Aztán a huszadik század utolsó éveiben nálunk is egyre nagyobb hangsúlyt fektettek az építők a lakások, házak hőháztartására. Ekkor jöttek be a PVC, vagy alumíniumkeretes termopán ablakok. Ez azonban sokak számára túl rideg – ráadásul komoly veszélyeket is rejthet.

A dilemma megoldásaként került képbe ismét a fakeretes termopán nyílászáró. A rétegragasztott fa nyílászárók természetes alternatívát jelentenek a PVC-műanyag vagy alumíniumkeretes ablakokkal szemben.

Mi az előnyük?

A fa a lakótérben jóval barátságosabb, melegebb, természetes környezetet ad, emellett technikailag, azaz a hőszigetelés szempontjából pedig ugyanarra a teljesítményre képes, mint a PVC vagy az alumínium.

A lakóházakba, nyaralókba, közösségi és szociális épületekbe, ipari és egyéb létesítményekbe egyaránt készíthető egyedi méretre szabott fa nyílászáró. A magas szintű minőség garanciája többek között a rétegragasztásos technológia, a nútos profilrendszer, a modern vasalat és a tartós felületkezelés. Természetesen a technikai paraméterek mellett nem szorulhat háttérbe az esztétika és az egyéni ízlés sem: ennek kibontakozását teszi lehetővé az egyedi festési lehetőség. A ma elérhető színskálák extra széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Ki készítse a fa ablakot?

Vállalkozásunknak valamennyi típusú nyílászáró elkészítésében komoly tapasztalata van. A helyszíntől, a szoba adottságaitól függően nem okozhat gondot nekünk az oldalt nyíló, a bukó, a bukó-nyíló vagy akár a fix ablakok kivitelezése. Olyannyira bízunk a technológiában és az alapanyagban, hogy azt gondoljuk és valljuk, hogy megfelelő odafigyelés és gondoskodás mellett legalább ötven évig nem lesz gond az új ablakkal.

Sőt, a cégünk egy másik, szintén kiemelkedő szolgáltatással is az ügyfelek rendelkezésére áll. Azon ritka cégek közé tartozik, akik örömmel vállalják régi fa ablakok korszerűsítését, hőszigetelését az eredeti tokok és (adott esetben) a redőnyök megőrzésével is.

Ha erről további információra van szüksége, nézzen szét facebookos oldalamon is.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...