Ablakfelújítás: ősszel sem késő belevágni!

Ablakfelújítás – ősszel sem késő belevágni!

A hűvös reggeleken már érzi, hogy nem nagyon lehet halasztani ablakainak felújítását? Fontosnak tartja, hogy jó minőségű ablaka legyen, de nincs végtelen bankszámlája? Jó hír, hogy ősszel is belevághat a szükséges felújítási, korszerűsítési munkákba, amelyek kedvezőbb áron készülnek el, mintha lecserélné ablakait.

Az idő vasfoga rányomja a bélyegét a nyílászárók állapotára. Ami fontos: nemcsak az üvegezésre érdemes ilyenkor odafigyelni, hanem a közelgő hűvös időszakkal együtt a hőszigetelésre is. Az elvetemedett, régi ablakok, a szigetelési hiányosságok ebben az időszakban már megmutatják hátulütőiket.

Sokan ismerik meg ilyenkor a hideg, kellemetlen huzatot, ami a fűtés hatékonyságát is rongálja. A nem megfelelően szigetelt ablakok jelentős költségekkel is járhatnak, hiszen így tulajdonképpen az utcát fűtjük. Cégünk arra is kínál korszerű megoldást, ha a nyílászárók cseréje nélkül szeretnénk gondoskodni a hőszigetelésről. Speciális, a helyszínen elvégezhető eljárásunkkal akár több évvel meghosszabbítható a kifogástalanul funkcionáló nyílászáró élete.

Fontos a szellőztetés is

A szakemberek rendszeresen felhívják a figyelmet a naponta többször, kereszthuzattal történő szellőztetés fontosságára. Ez nem csak az optimális belső mikroklíma érdekében fontos, hanem a penészesedés megelőzése miatt is. A kifogástalan hőszigetelés kétségkívül pozitív jelenség, viszont a lakás levegőjében felhalmozódó páramennyiség is okozhat középtávon gondokat.

Az üvegezés nem csupán a nyílászárók esetében válhat aktuálissá, hanem az olyan beltéri elemeknél is, mint a bútorüvegek, az üvegpolcok vagy például az üveg asztallapok pótlása. Az élcsiszolással ellátott üvegfelületek egyszerre nyújtanak esztétikai élményt és ugyanakkor gondoskodnak a maximális biztonságról is.

Érdemes még a fűtési szezon előtt elvégeztetni a nyílászárók felújításával összefüggő teendőket, hiszen a hideg időben a legtöbben már inkább élveznénk az otthon nyújtotta kényelmet és meleget. Az ablakszigetelés, az esetlegesen kitört üvegek cseréje elérhető áron megvalósítható, de a számla végösszege természetesen az üveg méretéről vagy a szigetelni kívánt ablakok számától is függ. Bízza olyan profikra a munkát, akik otthonosan mozognak a korszerű megoldásokat illetően.

Ha tetszett írásunk, ossza meg a Facebookon. Ha van a témában tapasztalata és hozzászólna, megteheti itt, a cikk alatt vagy akár facebookos oldalunkon is.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...