Adatvédelem, felhasználási elveink

 

A bővebb, aktuális adatkezelési feltételek ezen a linken találhatók.

 

Felhasználási feltételek

Ha Ön e weboldal oldalait meglátogatja, elfogadja az alábbi feltételeket: a honlapon fellelhető, külön nem jelölt szöveges, fotós és multimédiás tartalom a Rácz Ferenc ablakfelújító, üveges, asztalos mester szellemi tulajdona. Ezekre a Creativ Commons által meghatározott jogok vonatkoznak a másolással és a terjesztéssel kapcsolatban (Nevezd meg! Ne add el! Ne változtasd!)

A laptól csak a lapra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni. A szó szerinti utánközlés csak előzetes, írásbeli engedéllyel történhet. A hírügynökségeknek a portálon esetlegesen felhasznált anyagai szintén szerzői jogvédelem alatt állnak. Ablakfelújító csapatunk pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A honlapon található fotókat és karikatúrákat Németh György készítette, híreinknél az internetről származó fotókat használunk illusztrációnak.

Adatvédelmi irányelvek

Honlapunk egyes szolgáltatásaihoz felhasználóinknak regisztrációs űrlapot kell kitölteniük (például fórum). A regisztráció során hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben történhet meg.

Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket) csakis a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, esetenként, nem kiemelkedő gyakorisággal, tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak.

A felhasználók fizikai (nem internetes) elérésére alkalmas adatait kizárólag akkor gyűjtjük, ha az adott szolgáltatás, akció jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Ezen adatokat csakis erre, a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra használjuk, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át (kivéve a törvény által előírt eseteket).

A honlap részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (például a cikkekhez írható bejegyzések űrlapját) minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. Webmesterünknek joga van e megjegyzéseket moderálni, a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket törölni. Az ezeken a csatornákon felvitt különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...