energiamegtakarítás

Csökkentse a téli fűtésszámlát – kezdje az ablakokkal!

Ablakfelújítás – Csökkentse a téli fűtésszámlát – kezdje az ablakokkal!

A fűtésszezon beköszöntével egyre többen keresnek rá ablakfelújító weblapomra, hiszen a legtöbb hő az ablakokon és ajtókon át szökik ki az otthonunkból, ezért elsősorban a nyílászárók szigetelését igyekeznek házi praktikákkal megoldani. Vannak, akik a lehúzott redőnyre és a vastag sötétítő függönyre esküsznek, míg mások az ablakpárkányba tett huzatfogó párnákkal igyekeznek kint tartani a hideget. Én elmondom a hatásosabb módszereket is most.

Semmilyen szigetelése nincs a magyar középületek harmadának

Ablakfelújítás – Semmilyen szigetelése nincs a magyar középületek harmadának

A WWF Magyarország az idei Föld Órája alkalmából felmérést indított a települési önkormányzatok körében a fűtésre és energiahatékonyságra vonatkozóan. A felmérésben kimagasló számú, 701 helyi önkormányzat vett részt, amely az összes magyarországi önkormányzat 22%-a. Az eredmény lesújtó.

A legjobb eleve benntartani a meleget!

Ablakfelújítás – A legjobb eleve benntartani a meleget!

Mindent megtesz, hogy csökkentse a fűtésszámlát, mégis úgy érzi, az utcát fűti? Most elmondjuk, hogyan spórolhat a legtöbbet úgy, hogy télen sem fázik. Ma már sokféle kiváló szigetelési eljárás létezik, amelyek ráadásul milliókba sem kerülnek, mégis nagy segítséget jelentenek abban, hogy a zimankós időszakokban otthonunk melegebb, a rezsink pedig alacsonyabb legyen. Lássuk, mi a teendő!

Megéri termopán ablakra váltani

Ablakfelújítás – Megéri termopán ablakra váltani

Sokan pártolják, mások elutasítják a termopán ablakokat. A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a szendvicsszerűen összefogott két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel.

Miért a legjobb spórolási lehetőség a házjavító beruházás?

Ablakfelújítás – Miért a legjobb spórolási lehetőség a házjavító beruházás?

Forró nyarakat és hideghullámokat hozhat a klímaváltozás. Bár a szélsőséges időjárás ellen a kiemelkedően energiatakarékos passzív házak jelentik a legjobb védelmet, utólagos átalakításokkal a meglévő otthonoknál is jelentős spórolást lehet elérni.

Miért érdemes felújíttatni az ablakokat?

Ablakfelújítás – Miért érdemes felújíttatni az ablakokat?

Otthonunk fűtési és légkondicionálási költségeit szigeteléssel és huzatmentesítéssel lehet csökkenteni. A szigeteletlen ablakok házunk talán legdrágább részei: hidegben kimegy a hő rajtuk, hőségben akadálytalanul áramlik be a forróság. Az egyrétegű ablaküveg – amelyből még mindig nagyon sok van hazánkban, ezek a kapcsolt gerébtokos ablakok – az egyik legmeghatározóbb tényező, ha a háztartások energiaveszteségét nézzük. Ezen érdemes mihamarabb változtatni.

Csökkentsük a fűtésszámlánkat – kezdjük ezt az ablakokkal!

Ablakfelújítás – Csökkentsük a fűtésszámlánkat – kezdjük ezt az ablakokkal!

A fűtésszezon beköszöntével egyre többen keresnek rá az interneten különböző spórolási tippekre: mivel a legtöbb hő az ablakokon és ajtókon át szökik ki az otthonukból, ezért elsősorban a nyílászárók szigetelését igyekeznek házi praktikákkal megoldani.

Asztalos munkatársakat keresünk

Ablakfelújítás – a Rácz Ablakfelújító Kft. asztalos munkatársakat keres!

Rácz Ferenc vagyok, és asztalos munkakörbe keresek új kollégákat

A prémium minőségű ablakok télen bent, nyáron pedig kint tartják a meleget

Ablakfelújítás – télen bent, nyáron pedig kint tartják a meleget

Sok, nyílászárókkal foglalkozó cég hirdeti jól hőszigetelő ablakait profilvastagságra vagy légkamraszámra hivatkozva, ezért új ablak vásárlásakor igen nehéz eldönteni, melyiket válasszuk. Ám jó ha tudjuk, hogy ezek az adatok önmagukban nem mérvadók.

Miért érdemes a nyílászárót felújítani vagy cserélni?

Ablakfelújítás – Miért érdemes a nyílászárót felújítani vagy cserélni?

A megfelelő nyílászárókkal jelentősen csökkenthető a házak, lakások hőleadása. Akik szeretnének sokat spórolni, gondolkodjanak el ezen a lehetőségen. Elmondjuk, miért.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...