tippek, trükkök otthon

Nem világos valami egy ingatlanhirdetésben? Akkor tisztázzuk a fogalmakat! I.

Ablakfelújítás – Nem világos valami egy ingatlanhirdetésben?

Lakásvásárlás során számos olyan kifejezéssel találkozhatunk, amelyekről ha hallottunk is, nem biztos, hogy pontosan tudjuk a jelentésüket. Ezek közé tartozhat a különböző helyiségek elnevezése, az erkély–loggia közti különbség, az épületek szerkezetére vonatkozó kifejezések pontos jelentése. Ezeket gyűjtöttük most össze cikksorozatban segítségképpen.

Nem világos valami egy ingatlanhirdetésben? Akkor tisztázzuk a fogalmakat! II.

Ablakfelújítás – Nem világos valami egy ingatlanhirdetésben?

Lakásvásárlás során számos olyan kifejezéssel találkozhatunk, amelyekről ha hallottunk is, nem biztos, hogy pontosan tudjuk a jelentésüket. Ezek közé tartozhat a különböző helyiségek elnevezése, az erkély–loggia közti különbség, az épületek szerkezetére vonatkozó kifejezések pontos jelentése. Ugyancsak fontos lehet tudni, hogy milyen különbségek vannak az egyes komfortfokozatok között. Ezeket gyűjtöttük most össze cikksorozatban segítségképpen. Cikkünk első részét erre találja meg. 

Nem világos valami egy ingatlanhirdetésben? Akkor tisztázzuk a fogalmakat! III.

Ablakfelújítás – Nem világos valami egy ingatlanhirdetésben?

Lakásvásárlás során számos olyan kifejezéssel találkozhatunk, amelyekről ha hallottunk is, nem biztos, hogy pontosan tudjuk a jelentésüket. Ezek közé tartozhat a különböző helyiségek elnevezése, az erkély–loggia közti különbség. Ezeket gyűjtöttük most össze cikksorozatban segítségképpen. Cikkünk első részét erre, második részét pedig erre találja meg.

Mi mit jelent lakások esetén? Segítő szómagyarázat I.

Ablakfelújítás – Mi mit jelent lakások esetén? Segítő szómagyarázat

Hazánkban sok hirdető és időnként néhány ingatlanos is tévesen használja a kifejezéseket. Mi most néhány kifejezést megpróbálunk tisztázni, hogy mind a vevő, mind az előadó egyformán tudjon gondolkodni.

Mi mit jelent lakások esetén? Segítő szómagyarázat II.

Ablakfelújítás – Mi mit jelent lakások esetén? Segítő szómagyarázat

Hazánkban sok hirdető és időnként néhány ingatlanos is tévesen használja a kifejezéseket. Mi most néhány kifejezést megpróbálunk tisztázni, hogy mind a vevő, mind az előadó egyformán tudjon gondolkodni. Cikkünk első részét itt találja meg.

Mi mit jelent lakások esetén? Segítő szómagyarázat III.

Ablakfelújítás – Mi mit jelent lakások esetén? Segítő szómagyarázat

Hazánkban sok hirdető és időnként néhány ingatlanos is tévesen használja a kifejezéseket. Mi most néhány kifejezést megpróbálunk tisztázni, hogy mind a vevő, mind az előadó egyformán tudjon gondolkodni. Cikkünk első részét erre, második részét erre találja meg.

Ennyi az ideális hőmérséklet a lakásban télen

Ablakfelújítás – Ennyi az ideális hőmérséklet a lakásban télen

Felesleges és pazarlás is túlfűteni a lakást. A túl alacsony hőfok viszont megfázáshoz, megbetegedéshez vezethet. De mi az ideális hőfok otthona különböző tereiben? Íme, mutatjuk az ajánlott hőfokokat!

Filléres ablaktisztító a csíkmentes üveghez

Ablakfelújítás – Filléres ablaktisztító a csíkmentes üveghez

Egyetlen különlegesebb összetevő a titka a tökéletes házi készítésű ablaktisztítónak. Sok minden működhet persze otthoni ablaktisztítóként, de sok szereknek akad akár kellemetlen mellékhatásai. Kíváncsi, mivel lesz csíkmentes húsvét előtt az üvege? Eláruljuk!

Tisztul az idő, itt az ideje átnéznie az ablakokat

Ablakfelújítás –Tisztul az idő, itt az ideje átnéznie az ablakokat

Különösen a régebbi nyílászárókra igaz, hogy a téli időjárás alaposan próbára teszi ezeket. Amikor közeledik a jó idő, érdemes időt fordítani a karbantartásukra, hiszen így megnövelhető az élettartamuk. Összeszedtem néhány tippet, amely jól jöhet tavaszi nagytakarítás idején.

Az ön bejárati ajtaja elég biztonságos?

Ablakfelújítás – Az ön bejárati ajtaja elég biztonságos?

Ha valahol betörés kerül szóba, mindannyian a másik ember veszteségbe gondolunk bele, ritkábban abba, hogy ez a veszély nálunk is valós lehet. Bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a betörések nem bennünket érinthetnek, sajnos a gyakorlat mást mutat. A legrosszabb az, hogy ha nem is járnak tragikus kimenetellel, félelmet keltenek, melytől igen nehéz megszabadulni. Fontos tehát, hogy egy kiváló, biztonságos bejárati ajtóval gondoskodjunk a megelőzésről.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...