De mi az ára? Messziről sajnos nem tudjuk…

Ablakfelújítás – De mi az ára? Messziről sajnos nem tudjuk…

Sokszor előfordul, hogy telefonon, emailben érdeklődnek az ingatlantulajdonosok az árainkkal kapcsolatban. Mindig meglepődnek, ha azt feleljük, távolról, látatlanban nem tudunk válaszolni. Miért fontos a helyszíni felmérés? Erről írtunk néhány gondolatot. 

Kedves Mester, önöknél miért nincsenek megadott folyóméterárak, érdeklődik egy telefonáló. Elsősorban azért, mert fals értékek jönnének ki a történet végén. Mi minden esetben egyedi szolgáltatásokkal foglalkozunk, ami azt is jelenti, hogy minden esetben a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk az árajánlatot. Fontos elem ebben az a tény, hogy minden lakás egyedi, ugyanígy minden hiba is egyedi, ezért fontos az árajánlat előtt egy személyes találkozó.

Amikor felmerül az igény az ablakok felújítására, tudom, sok esetben szorul háttérbe a jelenlegi állapot felmérése. Ez azonban később komoly problémákkal járhat! Mi a helyszíni felmérésünk során ugyanis felderítjük az ablakok, tokok, kapcsolódó eszközök állapotát. Csak így kaphatunk ugyanis teljes képet a nyílászáró átalakítás előtti állapotáról. 

Felmérésünk során teljes körűen elvégezzük ezeket a vizsgálatokat, azért, hogy a felszerelt nyílászárók egy jól működő rendszer részei legyenek. Ajánlatunkban részletesen kitérünk az ablakok, ajtók jelenlegi állapotára és megoldási javaslatot teszünk annak javítására, ha szükséges.

A felmérés során lehet a legtöbb hibát elkövetni, hisz számtalan dologra kell odafigyelni, ráadásul a komoly tapasztalat sem nélkülözhető. Hiszen, ha már rászánjuk magunkat a felújításra, egy cseppet sem mindegy, hogy fog kinézni beépítve az ablakok.

Ezen felül, 

  • figyelni kell a falfülekre
  • a függőlegesekre
  • a falvastagságra
  • más szakmák még el nem végzett munkájára

És még hosszan sorolhatnánk. 

A felmérés során munkatársaink előre egyeztetett időpontban keresik fel Önt. Tekintettel arra, hogy a megbeszélés – értelemszerűen – a későbbi beépítés helyszínén történik, minden felmerülő kérdésre azonnal választ kaphat a tulajdonos, valamint munkatársaink olyan hasznos észrevételekkel, tanácsokkal segítik Önt a választásban, amelyek telefonon vagy interneten valószínűleg fel sem merülnének.

Ha tetszett írásunk, ossza meg a Facebookon. Ha van a témában tapasztalata és hozzászólna, megteheti itt, a cikk alatt vagy akár facebookos oldalunkon is.