Mikor menthető meg egy ablak?

Ablakfelújítás – Mikor menthető meg egy ablak?

Egy ügyfelünk nemrégiben azzal fordult hozzánk, hogy ő szereti az ablakát, és szeretné megmenteni, mert azt látja, hogy rossz állapotban van. A megmentésén túl arra is kíváncsi volt, hogy korszerűsíthető a mai hőszigetelési elvárások szerint. A helyszínre kiszállva tudtunk kérdéseire válaszolni.

Nagyon fontos, hogy az ilyen kérések esetén minden esetben látnunk kell az ablakot. Sajnos, nem elég a fénykép vagy egy videófelvétel róla. Egy helyszíni felméréskor tudunk meggyőződni arról, hogy pontosan mit lehet tenni az ablakkal. Ebben a konkrét esetben az derült ki, hogy a vízvető hiánya miatt befolyt a víz a két ablaktábla közé, így fokozatosan elkorhadt az ablak bélésdeszkája. 

Szerencse viszont, hogy itt egy fa ablakról volt szó, amelynek egy hozzáértő szakember voltaképpen bármely részét tudja cserélni. Ebben a konkrét esetben nem csak a bélésdeszkát, hanem új külső szárnyakat is készítettünk a megrendelő számára.

Minden ablak megmenthető?

Sajnos előfordulhat olyan eset is, amikor egy ablak már olyan szinten romlik el, hogy jobban megéri egy új fa ablakra cserélni. Ha a helyszíni felmérés során úgy ítéljük meg, hogy az Ön ablakát nem lehet (azaz egész egyszerűen nem éri meg) csere nélkül felújítani, akkor javasoljuk az ablak kicserélését.

Az alkalmazott technológia annyira rugalmas és gyors, hogy a lakás kihűlése nélkül még télen is kivitelezhető! Mi azt vállaljuk, hogy bontás nélkül egy óra alatt új ablakot szerelünk fel. Piszok, és bármilyen további kellemetlenség nélkül.

Ablakcsere extrákkal

Az ablakcsere nem ér véget az üvegek puszta kicserélésével. Mi minden szükséges járulékos munkát elvégzünk, így az ablakok beállítását, a zárcserét, sőt, ha szükséges, a szárnyak cseréjét és a tokok utólagos szigetelését is.

Ha valamiért nem elégedett ablakával, tegyen velünk egy próbát, keressen bennünket, mi igyekezni fogunk segíteni a gondon.

Ha tetszett írásunk, ossza meg a Facebookon. Ha van a témában tapasztalata és hozzászólna, megteheti itt, a cikk alatt vagy akár facebookos oldalunkon is.