Milyen egy cicabarát ablak?

Ablakfelújítás –  Milyen egy cicabarát ablak?

A cím ellenére persze nem arról van szó, hogy új ablaktípust találtunk volna fel. Viszont egyik megrendelőnk kérésére kitaláltuk, hogyan nem tud házikedvence többé elszökni otthonról.

A cicabarát ablak – ahogy ez a képeken is látszik – voltaképpen egy vékony drótháló, amely otthon tartja a macskát. 

Megrendelőnk ugyanis új lakásba költözött, ahol az új nyílászáró mellett azt is meg kellett oldani, hogy a cica ne kóboroljon el otthonról. 

Így tehát olyan szúnyoghálót kért, amely esetén a cica nem tud kijutni a házból. Így lett a megrendelőnek cicabarát (de lehet, hogy inkább gazdibarát?) ablaka. 

A szúnyogháló ebben az esetben persze drótháló, nem pedig üvegszálas háló, így a szúnyog át tud járni ezen az ablakon. De megoldható az is, hogy mindkettő legyen az ablakon – bár a cica az üvegszálas részt el fogja érni, és át is tudja karmolni adott esetben.

Ha önnek is van szökni hajlamos házi kedvence, hívjon vagy írjon elérhetőségeinkre, szívesen megnézzük, mit tehetünk a megoldás érdekében.

Ha tetszett írásunk, ossza meg a Facebookon. Ha van a témában tapasztalata és hozzászólna, megteheti itt, a cikk alatt vagy akár facebookos oldalunkon is.