Elégedettségi Füzet

Vásárlóimat, ügyfeleimet arra kérem, jegyezzenek be néhány gondolatot a füzetembe arról, mit tapasztaltak a munkám során, milyennek találták a módot, ahogy dolgozom. Ezen az oldalon ezeket a véleményeket adom közre.

Tisztelt Rácz Ferenc és csapata!

Ezúton is köszönöm végtelenül precíz és pontos munkájukat! Ezen levél megírására jó háromnegyed évet vártam. De okkal. Kíváncsi voltam, hogy a tavaly novemberben elvégzett munkájuk után jelentkezik-e a fűtésszámlában csökkenés, ergo tényleg számolhat-e az ember kézzel fogható megtakarítással.
Az egyértelmű tényként jelentkezett, hogy munkájuk után a függönyök nem mozogtak a hőáramlástól, a hőérzet javult, s az ablakok / erkélyajtó környékén elhelyezett hőmérő sem 6-7 fokos különbséget, hanem mindössze cca 1 fokos különbséget mutatott a szobai termosztáthoz képest.
Ennyi hónap után elmondható, hogy munkájuknak továbbra is élvezzük gyümölcsét, lévén a téli havi fűtési számláink átlagban 20%-kal csökkentek.
Köszönjük, s maximálisan csak ajánlani tudjuk Önt, s lelkes, korrekt, dolgos csapatát!
Üdvözlettel: Podmaniczky Péter


Megköszönöm a Szeged Árnyas u 3.sz. alatt magánházban elvégzett ablakok és ajtók felújítási munkáját, amit tisztességgel és becsülettel elvégeztek az előre lebeszélt időben. Azt külön szeretném kiemelni, hogy a felmérési munkát gyorsan és szakszerűen végezték el és adtak tanácsot.

Hálás köszönet érte. További munkájukhoz sok sikert kívánok.

Tisztelettel Bús István


Eleinte kissé bizalmatlan voltam, nem tudtam elképzelni, hogyan lehet egy 50-100 éves ablakot korszerűvé tenni.

Kis hezitálás után megbíztam Rácz urat az ablakfelújítással. Pontosan azt adta, amit ígért. Egy precízen felújított masszív ablakot. Beépítés során csapata gyorsan, szakszerűen végezte a munkát, kérdéseimre korrekt, udvarias válaszokat kaptam.

Munkájukkal maximálisan meg vagyok elégedve! Ajánlom Őket mindenkinek!

Csővári István Budapest


Az ablakok és a keretek szigetelése elavult volt, így gondolkodtam a legoptimálisabb megoldáson. Több vállalkozóval tárgyaltam. Örülök, hogy Rácz Úr javaslata alapján teljes ablakcsere helyett a meglévők felújítása mellett döntöttem. Az elvégzett munka az ajánlatnak megfelelően zárult, gyors, precíz, megbízható csapatot ismertem meg. Csak ajánlani tudom Rácz Úrékat!

Gyarmati Lajosné


Megköszönöm a munkájukat, meg vagyok elégedve a 3 darab régi ablak felújításával és a festők munkájával. Másoknak is fogom ajánlani.És még egyszer hálás köszönet a munkájukért.

Komáromi Sándorné


Köszönjük a gyors és pontos munkát, amit a Szentendrei Szerb Püspöki Palota régi ablakainak felújítása során végeztek, munkájukkal meg vagyunk elégedve, reméljük mások is hasonló jó tapasztalatokat szereznek, ha az ablakaik felújítására és szigetelésére szánják el magukat.

Üdvözlettel: Lukiján Pantelic Püspök Úr nevében Vas Éva

Szentendrei Püspöki Palota


Minden az előre megbeszéltek szerint ment, nem volt semmi váratlan kifogás, magyarázkodás. Ez számunkra nagyon fontos volt. Az elvégzett munkára több ajánlatot is kértünk, ugyanarra a minőségre, ettől a csapattól kaptuk az egyik legkedvezőbbet. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a céget, segítőkészek, udvariasak, megbízható és gondos munkavégzés jellemező rájuk, ötleteik konstruktívak, tanácsaik hasznosak és nem öncélúak.

Dr. Maklári László Szeged


Az elvégzett munkával meg vagyok elégedve. A felmérés alatt és a kivitelezés közben is minden rendben volt. Az előre megadott árakhoz végig tartották magukat. Már ajánlottam azóta másoknak is. Összességében mindennel meg vagyok elégedve!

Köszönettel: Pécsek Tibor


Eddig (még a téli tapasztalatokat nélkülözve) teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel, és csak azért remélem, hogy nem fognak nálam többet dolgozni, mert már nincs több javítandó ablakom. :)

Hogy miért választottam Önöket? Az interneten keresgélve rájöttem, hogy nemcsak anyagi okokból, de esztétikai okokból sem szeretnék ablakcserét végeztetni a 80 évvel ezelőtt készült házunkon, hanem csak a szigetelését szeretném javítani.

A sok ajánlat közül az Önök leírásában, holnapján találtam valami olyan pluszt, amely felkeltette a kíváncsiságomat. Nagyon hamar ki tudtak jönni, és korrekt ajánlatot is kaptam rövid időn belül.

A munkatársai is nagyon kedvesek, rendesek voltak, úgyhogy pozitív tapasztalatokkal bővültem a munkájuk után, ami a mai építőiparban elég ritka. Az egyik legszimpatikusabb dolog (a rendesen elvégzett munkán túl) az volt, hogy eszükbe sem jutott előleget kérni.

Természetesen szívesen ajánlom munkájukat másoknak is, sőt már az ismeretségi és rokoni körömben is sikeresen ajánlottam Önöket (az anyósomnál is jók lettek az új ablakok).

Üdvözlettel: Nagy Andrea


A legutóbbi hideg tél, és az egyre növekvő fűtési költség megérlelte bennünk az elhatározást, hogy valamit kell csinálnunk a lakásunk ablakaival. Sokáig nem tudtuk eldönteni, hogy új, műanyag ablakokat építtessünk-e be, vagy próbáljuk meg a meglévő fa ablakokat felújíttatni. Mivel a természetes anyagok hívei vagyunk, inkább az ablakok felújítására hajlottunk. Keresgéltük a lehetőségeket az interneten, és itt találtunk rá Rácz úr ablakfelújítási ajánlatára. Helyszíni felmérést és árajánlatot kértünk. A felméréskor a lehetőségekről részletes felvilágosítást kaptunk. Az elkészült árajánlat megfelelő volt, így megrendeltük a munkát, amelyet kifogástalan minőségben, a megbeszélt ütemezés szerint csináltak meg. Udvariasak voltak, és korrekt munkát végeztek. Az elkészült munka alapján leányom lakásának ablak-ajtó felújítását is megrendeltük, amelynek kivitelezése során hasonlóan korrekt munkát kaptunk. Örülünk, hogy rátaláltunk az "ablakfelújítás" web oldalára, szerintünk nemcsak a komfortérzet miatt, hanem anyagilag is sokkal jobban megéri a régi ablakokat felújíttatni, mint műanyagra cseréltetni azokat. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy inkább a felújítást válassza.

Üdvözlettel: Bokor András Szeged


Az interneten találtam rá erre az ablakfelújítási lehetőségre. Az árajánlat, amit kaptam Rácz Ferenctől, gyors volt és korrekt. Mivel a fakeretek jó állapotban voltak, hőszigetelt üvegezést és tömítést kértünk, illetve az ablakok beállítását. Emellett a fiúk gond nélkül megoldották az egyik ablakom bukó-nyílóvá tételét is. Nagyon hálás vagyok, hogy nem kellett ablakot cserélni. A megrendelt munkát kevesebb mint 1 nap alatt elvégezték. A munka után 5 hónap elteltével az első hívásra jöttek, és javítottak ki egy kisebb hibát ingyen! Köszönöm ezt is. Bátran ajánlom őket!

Gellérné Mosolygó Réka


Ma rakták be a fiúk a felújított ablakokat. Minden rendben, a megbeszéltek szerint zajlott. A munkát elvégző szakemberek pontosan dolgoztak és minden, menet közben felmerülő problémát elhárítottak. Köszönjük a profi munkát.

Üdvözlettel: Csizmadia család - Orosháza


Szeretném megköszönni az ablakokat és a türelmet! Szuperek lettek, a fiúk profi munkát végeztek. Gyorsan és precízen dolgoztak elismerésem nekik. Hálás vagyok a részletfizetési lehetőségért is, sokat segítettek vele.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, további jó (sok) munkát és szép nyarat kívánok mindenkinek:
Vida Aranka


Mindenkinek ajánlom! Szeged belvárosában két éve felújított 100 éves ablakaim nagyon jól hő- és hangszigetelnek. Nagyszerű, hogy megmaradhatott az eredeti régi faablak.
Rácz Ferenc nagyon korrekt, jó minőségű munkát végző vállalkozó!
Sok sikert kívánok neki!
Kasza Gyuláné


Egy régi duplaszárnyas nagy faablakot cseréltettem ki új faablakra úgy, hogy a régi tokba építették be az újat és a régit is faburkolattal látták el. Emellett a redőnyt is az ablakhoz igazították, a redőnytokot szigetelték.

Egy rendkívül ügyfélbarát csapattal ismerkedhettem meg, akik becsülettel végzik a munkájukat, ami manapság ritkaság. Az előre nem látható problémákat igyekeztek a legkevesebb kellemetlenséggel megoldani, a megbeszélt árhoz tartották magukat és a kérdésekre korrekten válaszoltak. Az ablak beépítését követően hívásomra egyből időpontot tudtunk egyeztetni egy kis elem pótlása miatt.

Látszik, hogy számukra az elégedett ügyfél az első. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával és jó szívvel ajánlom másoknak is a csapatot. Jómagam biztos őket hívom, ha másik ablakot is cserélni szeretnék. Külön köszönet a két fiúnak, aki beépítette az ablakot! Remek munkát végeztek.

Köszönettel: dr. Tóth Erzsébet (Szeged-Dorozsma)


A mester és csapata nemrégiben dolgoztak nálam, régi fa ablakaimat újjá „varázsolták”. A felméréstől a kivitelezésig minden jól szervezetten történt, igyekeztek a legkevesebb kényelmetlenséget okozni, maguk után feltakarítottak, és nem utolsó sorban a munkát pontosan, jó minőségben, időben elvégezték. A fentiekért bátran ajánlom őket azoknak, akik szeretnék megmenteni a régi ablakaikat. Köszönet nekik érte.

Komáromi Zoltánné Kata


Hálás köszönet a szép, pontos és precíz munkáért! Ezer kilométeres távolságból lakásom nyílászáróinak kicserélése nagy gondot jelentett. A pontos felméréssel, lelevelezéssel és a srácok ügyes munkájával nagyon meg vagyok elégedve. Rövid idő alatt csúcsteljesítményt hoztak nálam. Köszönöm szépen!

Kelemen Klára


Szeretném megköszönni a munkájukat. Rengeteget dolgoztak a fiúk szerdán, kiváló munkát végeztek, a munkafegyelmük minden fiatal számára példamutató lehet. Természetesen Editnek és a Ferencnek is külön köszönök mindent. Nagyon örülök, hogy az Önök cégét választottam. Van még 3 ablak, amelyekkel terveim vannak a jövőben, majd még biztosan jelentkezem Önöknél. További sikereket kívánok.

Grünberg Ágnes


Ezúton szeretnék gratulálni, és hálásan megköszönni az új rekordot (24 ablak(!) 1 nap alatt komplett felújítva!) Az épület komfortja óriásit javult, össze sem hasonlítható korábbi önmagával. Roppant ritka, korrekt pontos, udvarias brigádot sikerült összehozni, különösen ajánlott mindenki számára!

Peinlich Csaba


Azon mesterek közé tartozik Rácz Ferenc, aki nemcsak ígéri a jó és szépen kivitelezett munkát, hanem valóban szakszerűen és esztétikusan valósítja meg. A megbeszélt határidőre készült el minden. Fiatal csapata nagyon lelkiismeretesen dolgozott, s tiszta, rendezett terepet hagytak maguk után. Megújult fa ablakaink dicsérik munkájukat! Korrekt ár és kivitelezés. Köszönjük!

Makai Éva


Ezúton szeretném megköszönni a nálam végzett munkát. Budapesten, egy polgári lakásban újítottátok fel az összes ablakomat. Minden úgy zajlott, ahogy azt előre megbeszéltük. A megadott napon, a megadott időpontban (ez nagyon nagy szó) megérkezett a csapat. 2 óra alatt leszerelték és előkészítették az összes ablakot. Két nap múlva, megint csak pontosan megérkeztek és hozták az újjávarázsolt ablakaimat. Gyönyörű munkát végeztek!

Azóta se zaj, se légmozgás nincs a lakásban. Nagyon örülök, hogy a régi ablakaim felújítása mellett döntöttem, és nem cseréltettem ki műanyagra.

Hatalmas köszönet! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket és fogom is!

Tóth Tamás Tóth


Pontos, gyors, hozzáértő munkát végeztek a lakásomban a szakemberek, korrekt áron. Szépen felújított ablakokat kaptam, rövid határidőn belül. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

Kékesi-Kovács Krisztina


Tisztelt Zólyomi Edit, Rácz Úr!

Finta úrék kitűnő munkát végeztek, a mázolás minden folyamata hiba nélkül készült el. Mestermunkának is beillene! Sok hasonló szakipari munkát láttam már, de ez minőségben minden eddigieket felülmúlt.

Tisztelettel:
Csekovszky Tamás


Tökéletesen hő- és hangszigetelő, gyönyörű ablakokat kaptam. A srácok csodálatra méltó fegyelmezettséggel, összehangoltan, precízen, alaposan dolgoztak. A kérdéseimre udvarias, korrekt válaszokat kaptam. Profi csapat, profi munka. Hálásan köszönöm! :-D
Bódi Julianna


Tisztelt Zsólyomi Edit! A munka a megbeszéltek szerint el lett végezve, a fiúk pontosan érkeztek, megállás nélkül, professzionálisan dolgoztak. Minden korrektül zajlott, köszönet érte a cégvezetésnek is. Németh Istvánné Bp, Rakóczi u.


Igen bennem volt a félsz, hiszen ismeretségi körünkben még senki nem újította fel így ablakait, de bíztam benne, hogy jól döntöttem. És igen, jól döntöttem, nagyon jó kis csapattal dolgoznak, pont olyan lett minden, ahogy szerettem volna. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönettel és tisztelettel Tóth Sándorné


Köszönjük az egész csapatnak a jól elvégzett felújítási munkát Budapesten, a Stefánia út 17. sz. alatt! További sikeres tevékenységet kívánok! Szép napot!
Üdvözlettel: Varga László


Ma telefonon egyeztettük az ablakom javítását, én minden jóra számoltam. De azzal, hogy ilyen gyors, pontos, precíz, színvonalas és megbízható munkát végezzenek, nem számoltam. Nagyon szépen köszönöm, én is önöket ajánlom másnak. Mivel a munkatársam mondta, hogy önökkel beszéljek, meg írjak, mert önök nagyon megbízhatók. Ez így is van.
Mély tisztelettel
vitéz Lőcsei Dezső
Vasútmodellező Baráti Kör Vezetője


 

Véleményét kérem

Kérem, tiszteljen meg azzal, hogy néhány szóban leírja, mi a véleménye munkánkról! Köszönöm szépen előre is!