Fa vagy műanyag? Mi a tapasztalata a műanyag, fa ablakról?

3 válasz [Utolsó bejegyzés]
szerkeszto
Offline
Csatlakozott: 2011/11/28

Azért indítottam el ezt a bejegyzést mert nekem meg van a szakmai véleményem a műanyag illetve a fa  ablakról de  az ön véleményére,tapasztalatára lennék kíváncsi,hogy evvel is tudjak segíteni mások  nyílászáró választás döntésében!

 
folaij
Offline
Csatlakozott: 2012/08/29
Igen de az én lakásom régi

Igen de az én lakásom régi építésű és vastagok a falak, arra biztos nem kell hungarocell

kissp
Offline
Csatlakozott: 2012/08/29
Nekem bevált a műanyag ablak

Nekem bevált a műanyag ablak! Panellakásban lakom, az ismert panelprogrammal lett kicserélve. Nagyon jól szigetel, igaz, még hungarocellt is raktak a falra.

folaij
Offline
Csatlakozott: 2012/08/29
Műanyag bajok

Én műanyag ablakra cseréltettem a régi ablakaimat,azért hogy ne keljen foglalkoznom a festésével, Több cégtől is lekértem az árajánlatot és lényegesen olcsóbra jött ki mintha fára cseréltem volna. Az első tél eljöttével megjelent a penész a falakon felhívtam a céget és ő széttárt kezekkel közölte velem hogy csak egyetlen megoldása van sűrűn szellőztetni de én tudattam velük hogy minden nap szellőztetek ha pedig a résszellőzőt használom azon pedig ömlik a hideg. Erre felajánlottak nekem alef 45-ös szellőzőt hogy avval majd megoldódik a lakás szellőzése. Beszerelték a szellőzőt és utána tény hogy szellőzött de ömlött be a hideg. Most ott tartok hogy a szellőző be van zsebkendővel dugva,és minden évben fújkálom penészölővel a sarkokat. A lakást árulom remélem elkel és biztos vagyok benne hogy a következő lakás amit veszek abba nem műanyag ablak lesz!