Redőnyt is szerelünk

A redőny hazánkban az egyik legelterjedtebb árnyékolási termék. Ablakok, bejárati ajtók elé szerelik, hogy megvédje az épületeket a felmelegedéstől. Zárt állapotban a redőny maximális sötétséget biztosít. Megkülönböztetünk fa, műanyag és alumínium redőnyt. Régebben a fa redőny volt a legelterjedtebb, de ma már a műanyag redőny ill. az alumínium redőny váltotta fel.
A műanyag redőny a legegyszerűbb kültéri árnyékoló, de ettől függetlenül hosszú az élettartalma. Ár-érték aránya nagyon kedvező, ezért elterjedt.
Alumínium redőny kiváló hő és hangszigeteléssel rendelkezik, betörés ellen is védelmet nyújt. Zárható záróléccel vagy feltolásgátó csipesszel biztonságosabbá tehetjük a redőnyöket. Az alumínium redőny akár 15% hő megtakarítást is eredményezhet.
A redőny mozgatása lehet kézi gurtnis vagy elektromos motoros, amit még távirányítós mozgatással komfortosabbá tehetünk. A redőny elkészítése előtt felmérjük méretpontosan az elkészítendő redőnyöket. Szakembereink segítenek a megfelelő minőségű termék kiválasztásában. A gyártás után szakszerűen pontosan a helyszínre szállítjuk a redőnyt és felszereljük az előre egyeztetet időpontban.
A redőnyöket gazdag színválasztékban készítjük amihez a tokot és a lefutót is tudjuk színharmonizálva készíteni.
Minden redőnyt el tudunk látni mozgatható szúnyoghálóval, ami komfortosabbá teszi otthonát.
Előnyei: Pormentes, zajszigetelése, stabilitása jobb. Hosszabb élettartam.