Épületasztalosság

Üvegcsere, olajozás, nyílászárók beállítása, irányváltoztatás, zárcsere, szegőlécezés

Ablakok szakszerű beállítása

Minden nyílászárónak lelke van, mindegyik kicsit más. Évtizedes tapasztalatunkkal, de mindennap új kihívásokat találva keresünk megoldást.
Sok megoldást jól ismernek a megrendelők is, szülőktől, nagyszülőktől hallották, hogy csiszolni kell a nyílászáróból, vagy alátétre van szükség. A mai technika és a vásárlói igények már ennél több beavatkozást várnak el, mi ezt megtesszük.
A cél, hogy a munka végén korszerű, minden igényt kielégítő, tökéletes, szakmailag kifogástalan ablakot és ajtót adjunk át megrendelőinknek.

Zárolajozás

A legtöbb nyílászáró problémája, hogy amióta a helyén van, nem lett megolajozva. Vállaljuk a zárak állapotfelmérését, olajozását, szükség esetén cseréjét.

Balról jobbra, vagy fordítva?

Megesik, hogy nem jó irányba nyílik az ablak, vagy az ajtó. Mi vállaljuk a nyílászáró helyes irányba való fordítását. A végső ajánlathoz helyszíni felmérésre van szükség, erre itt jelentkezhet.

Zárak javítása

Sok gondot okoz, ha nem tudja rendesen becsukni az ablakát. Ez legtöbbször a zár hibája miatt van: elkopott, eltört, tönkrement. Lehet, hogy a mechanika olajozása a megoldás.
Vállaljuk a megfelelő zár beszerzését, a piacon lévő zárakhoz a nyílászáró megfelelő átalakítását is. Megújult simán zárható és nyitható ablak lesz a végeredmény.

Szegőlécezés

Vállaljuk ajtók, ablakok szegőlécezését jutányos áron.