ÚJJÁVARÁZSOLT ABLAKOK
bontás nélkül akár egy óra alatt

Újjávarázsolt ablak

Hazánkban is egyedülálló egyedi eljárást fejlesztett ki cégünk a nyílászárók megmentésére. Az ablak felújításakor az eredeti faszerkezetre – speciális profilba – hőszigetelő üveget építünk be. Ennek hangszigetelő tulajdonságai megegyeznek egy új ablakéval. Ez a megoldás nem csak jobbá, de szebbé is teszi a régi ablakát. Garantálja azok tökéletes hő- és hangszigetelését. Nem csak az energiamegtakarítással spórolhat pénzt: egy új ablak beépítési költségének 35–50%-át takaríthatja meg. A helyszíni szerelés nem jár bontási hulladékkal. A profilrendszert a nyílászárók időtálló és esztétikus felújítására fejlesztették.

Egyetlen felújítás sem ér véget az üvegek (ismerje meg az üvegtípusokat katalógusunkból!) puszta kicserélésével. Mi minden szükséges járulékos munkát elvégzünk, így az ablakok beállítását, a zárcserét, sőt, ha szükséges, a szárnyak cseréjét és a tokok utólagos szigetelését is.

Keressen, hívjon: segítek újjávarázsolni régi ablakát!

Hogyan történik ez?

Először le kell venni az ablakszárnyakat a helyükről. Ezt követi, hogy a tokozást is kiszabadítom a falból, hiszen az üvegezés előtt a profilokat újítom fel, ez után cserélem ki az ablaküveget. Az idő: 9:00 óra.

Ablakcsere egy óra alatt

A munka következő fázisa a fa felújítása és a profil megalkotása. Vésővel speciálisan alakítom ki az új üveget befogadó rést. A fa nem sérül, ha csak öreg, de jó állapotban van, akkor még a szárnnyal együtt a tok is megmenthető. Az idő: 9:30 perc.

Ablakcsere egy óra alatt második

Az így kialakított profilba a régi, nem túl előnyösen szigetelő üveg helyére korszerű, a legmodernebb igényeket is kiszolgáló, hőszigetelő üveget teszek. Tulajdonságai miatt nemcsak a hőt tartja bent, de a zajt is kiszűri. Az idő: 9:40 perc.

Ablakcsere egy óra alatt három

Az utolsó munkafázis az ablakszárnyak visszahelyezése. A munka végén újnak látszó, tökéletes hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező fa ablaka lesz. Por, kosz és felfordulás nélkül. Az idő: 10:00 óra.

Ablakcsere egy óra alatt négy

A bontás nélküli ablakfelújítás előnyei:

 • Gyors. Egy ablak a helyszínen 50–60 perc alatt felújítható a homlokzat sérülése nélkül
 • Tartós. Ellenáll az időjárás viszontagságainak.
 • Gazdaságos. Költsége egy új ablak beépítésének fele, harmada.
 • Nem kell elköltözni otthonról. A felújítás nem jár porral, felfordulással, télen is megoldható.
 • Nem penészedik a fal. Megmarad a helyiség természetes szellőzése.
 • Bármilyen fából készült ablaktípusra van megoldás.

Szolgáltatásom egyedi! Miért?

 • Nem keverem az anyagokat. (a faablakba nem műanyag profilt teszek, hanem időtálló borovi fenyőt!)
 • Vastag, 24 mm-es argon gázzal töltött lágybevonatos üveget használok.
 • Nem marom ki a helyét az üvegnek, hanem plusz lécvázzal erősítem.
 • Ha kitörik az üveg, nem kell profillécet cserélni.
 • A felújítás nem helyszínen történik, elviszem, és készen  viszem vissza, így nincs por, nincs szemét.
 • A hulladékot kérésre ingyen elszállítom.
 • A tisztaságot a helyszínen saját védőszőnyegünkkel óvjuk.
 • Hőkamera segítségével fejlesztjük tudásunkat.
 • A tokozat púrhabozása egyedi technológiával történik.

Figyelem!

Egyes cégek hírnevünkre hivatkoznak, hogy ők a kirendeltségünk. Ez állítás nem igaz! Csakis a honlapon levő elérhetőségeimen tudnak elérni!

Minőség!

A jó pénzkeresési lehetőség reményében egyre többen kezdenek bele az ablakfelújításba ellesett szakértelemmel! Sokéves tapasztalataimat, úgy veszem észre, hogy egyre többen próbálják kifigyelni. Ez önmagában nem lenne baj, ha a minőség ne lenne kifogásolható.

A kimarásos ablakfelújítás elavult technológia, melynek az a hátránya, hogy elgyöngül az ablakkeret, nem lehet 24mm-es 1.1ug –értékű üveget beépíteni, ráadásul a külső szegőléc vékonysága miatt nem időtálló! Viszont ezt a technológiát lehet olcsóbban kivitelezni. Érdemes erre odafigyelni, mert az első körben legolcsóbbnak látszó ajánlat végül nagyon drága lesz.